Gazilerimiz Öğrencilerimiz İle Buluştu

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Türkiye yüzyılı kapsamında;eğitim çağındaki çocuklarımızın, gazilerimiz ile bir araya gelerek paylaşımda bulunmaları, gazilerimizin yaşadıklarını bizzat onların ağzından dinlemeleri, vatan ve millet sevgisi ile yapılan fedakarlıkları bizzat görmelerinin sağlanması ve bu doğrultuda tarih bilinci aşılanarak geleceğe yön vermeleri amacıyla "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" gerçekleşti.

01.12.2023 216

Bu kapsamda bugün okulumuz öğrencileri ile beraber olan Türkiye Muharip Gaziler Balıkesir Şube Başkanı Gazi Ali Hulusi KARAKUZ ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Gazi Haydar FİLİZ 'e, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ŞEhit Yakınları ve Gaziler Birimi Şube Müdürü Emin DEDEBAŞ ve Sosyolog Semahat AKINCI ÇELİK ve Sosyolog Emine TEKİN'e teşekkür ederiz.

Program sonunda Aile Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Emin DEDEBAŞ ve Okulumuz Müdür Yardımcısı Gökten ORHON gazilerimize çiçek taktim etti. Gazilerimize minnettarız.

01-12-202301-12-202301-12-202301-12-202301-12-2023