Balıkesir Lisesi Okuyor, EBA'da Yarışıyor 1. Sınav Sonuçları

Bigep kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Balıkesir Lisesi Okuyor, EBA'da Yarışıyor" projemizin 1. Sınav Sonuçları belli oldu.

30.03.2021 101

1. Sınav sonucunda 1. olan 9-D Sınıfı öğrencimiz Sümeyye KOYUN'u tebrik ediyoruz. Kitap okumak her zaman kazandırır! Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, yapılacak diğer sınavlarda başarılar diliyoruz.

Yarışma Sonuç Listesi için tıklayınız...

Puanlama Aşağıdaki Şekilde Yapılmıştır:

1.Sınav Puanı

2.Eba Öğrenci Puanı

3.Eba Kitap Okuma Grubunda yapılan paylaşımların her biri 4 puan

Yapılan sınavın %80' i+ Eba Öğrenci Puanının %1 'i (en fazla 10 Puan) +Eba Kitap okuma grubu paylaşımlarının %10' u (En fazla 10 puan) hesaplandıktan sonra toplamı en yüksek olan öğrenci yarışmayı kazanacaktır. Eşitlik durumunda sırasıyla Eba öğrenci puanı, Eba kitap okuma grubu puanına bakılacaktır. Eşitliğin devam etmesi durumunda sınavda yanlışı az olan öğrenci yarışmayı kazanacaktır.