Balıkesir Lisesi Zirvedeki Sporcular İle Buluştu

Balıkesir Lisesi Zirvedeki Sporcular İle Buluştu

Amatör Spor Haftası kapsamında 11 Ekim 2023 tarihinde Balıkesir Valiliği himayelerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi, Karesi Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen, amatör sporcuların ilham verici deneyimlerini aktardıkları “Zirvedeki Sporcu Buluşmaları” paneli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Volkan Ali BOZDEMİR moderatörlüğünde okulumuz konferas salonunda gerçekleşti.

13.10.2023 189

11 Ekim 2023 Çarşamba günü okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen moderatörlüğünü Volkan Ali BOZDEMİR'in yaptığı panelde, Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil,  BBB Genel Menajeri Anıl Uyanık ve Basketbolcu Joshua Ajayi öğrencilerle bir araya geldi. Panelde, amatör spordaki başarı hikayeleri, çalışma disiplini, hangi zorluklarla karşılaştıkları, sporda motivasyon ve gelecekteki hedeflerinin neler olduğu gibi konular ele alındı. 
İl Müdürü Adem Özalp, ”Her yıl Ekim ayında Amatör Spor Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek sporun tabana yayılmasını, halkımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını, onlara sağlıklı yaşam biçimi sunulmasını hedefliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile değerli sporcularımızın gençlere yol göstermeleri oldukça kıymetli. Son yıllarda ilimizde spor kültürünün oluşması ve spor sevgisinin aşılanması yönünde büyük bir aşama kaydedildi. Bu ve benzeri buluşmaların ilimizde sporun gelişimine ivme kazandıracağını düşünüyorum. Sporcularımıza ve gençlerimize başarılar dileyerek benzeri etkinlikler düzenlemeye devam edeceğimizi buradan duyurmak istiyorum” dedi ve katılımcılara hediyelerini takdim etti. 

13-10-202313-10-202313-10-202313-10-2023