Çanakkale Savaşı’nda Şehit Olan Keşşaf Öğrencilerimiz Anısına Kurulan Keşşaf Bölüğümüz Çanakkale'de

Çanakkale Savaşı’nda şehit olan Keşşaf öğrencilerimizin anısına kurulan Keşşaf bölüğümüz, 13 Haziran 2024 Perşembe günü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Liseliler Derneği’nin destekleriyle Çanakkale Şehitliği‘ne geniş kapsamlı bir gezi düzenledi.

13.06.2024 183

Okulumuz öğretmenleri Emine ARSLAN ve Volkan Ali BOZDEMİR liderliğinde yapılan gezi önümüzdeki yıllar içerisinde geleneksel hale getirilecektir.

Bu etkinlik tarihimizi unutmamamız ve gelecek nesillere de iyi bir anı olarak kalacaktır.  Aynı zamanda Cumhuriyetimizin kuruluşu, ülkemizin verdiği mücadelenin günümüze yansımasıdır, Balıkesir Lisesi olarak gururluyuz.

13-06-202413-06-202413-06-2024