Ek Sorumluluk Sınav Programı (KASIM 2021)

15.11.2021 1033

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 2021-2022 eğitim ve öğretim yılına mahsus olmak üzere öğrencilerin alt sınıflarına ait sorumlulukları da dahil olmak üzere tüm sorumluluklarını kapsayacak şekilde Kasım ayı içerisinde  Ek Sorumluluk Sınavlarının yapılmasına dair resmi yazısı gereği okulumuzda sorumluluk sınavı planlanmıştır.

10, 11 ve 12. sınıf ve mezun olamayan öğrencilerimize yönelik 2021 Kasım Dönemi Sorumluluk Sınav programı aşağıda belirtilmiştir. Sorumlu dersi olan öğrencilerimiz e-okul sorumlu olduğu derslerin kontrollerini yaparak belirtilen tarih ve saatte okulumuza gelerek sınava girmeleri gerekmektedir.  Sorumluluk sınav listesi ve sınav programı okulumuz duyuru panosuna asılmış ve aşağıdaki bağlantılara eklenmiştir. Duyuru panosundan da gerekli kontrolleri yapınız.

Sorumluluk Sınav Programı buradan ulaşabilirsiniz (Listede SORUMLU KALINAN SINIF DÜZEYİ ni dikkatli inceleyiniz önceki yıllardan kalan derslerin sınıf düzeyini göstermektedir )

Sorumlu Dersleri Olan Öğrenci Listesi